Nya produkter

 

Nu har vi äntligen fått in revitalash och revitabrow till salongen..

se mer information under våra produkter..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blekande kräm mot hyperpigmentering

Kräm som bleker och jämnar ut hyperpigmenterad hud. Särskilt lämplig för att utjämna fläckvis överdriven pigmentering i ansiktet och på halsen. Även för övriga delar av kroppen där man önskar en ljusare hudfärg. Tyrostase Brown Pigment Equalizer påverkar enzymet tyrosinase som styr melanin-produktionen. Befintlig hyperpigmentering minskar och ny melaninproduktion hämmas.

 

 

• Bleker och normaliserar hyperpigmenterad hud utan obehagliga biverkningar • Innehåller A-vitamin • Innehåller två växtextrakter och C-vitamin som var för sig har en blekande effekt • Skonsam formula som ej är syrabaserad • Innehåller solskyddsfaktor

Comments are closed.

Tidsbokning