Ansiktsbehandling och skönhetsvård

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skin Poetry Treatment  60 min 895 kr

Hudvårdsterapeutens arbete under behandlingen
En omsorgsfull, lugn och noggrann rengöring av mun, ögon, dekolletage, hals och ansikte. En djup och rytmisk massage av dekolletage, överarmar, nacke, hals och ansikte tar vid när rengöringen är klar. Dyk in i avslappningens land. Ansiktsmask stryks ut efter massagen, verkar på huden för att sedan tas bort med svalare vatten.  Mjukt kommer du tillbaka till  nuet.
Huden är redo för resten av dagen. Din hud har varsamt fyllts på med doftande närande råvaror.
Du har blivit behandlad av närvarande händer. Skin Poetry!

Vad använder jag?
Det jag ser med ögonen, känner med händerna och har lyssnat mig till leder mig att välja bland oljor, balsam och leror som passar huden under mina händer.

Jag väljer mellan rasul, grön/gul fransk lera, vegetabiliska oljor, hydrolater, örter och eteriska oljor till rengöringen.
Massagen utförs med vårdande bivaxlotion,  eteriska oljor och  vegetabiliska oljor.
Mask blandas efter hudens behov. Grön Fransk Lera, havre, eteriska oljor, blomstervatten, örter, bivaxkräm är några råvaror som används i ansiktsmasken.

 

 

Skin Artisan Treatment         90 minuter        1125 kr

Hudvårdsterapeutens arbete under behandlingen
En omsorgsfull, lugn och noggrann rengöring av mun, ögon, dekolletage, hals och ansikte. Fast och rytmisk massage av dekolletage, överarmar, nacke, hals och ansikte tar vid när rengöringen är klar. Dyk in i avslappningens land. Djupt avslappnad arbetar händer sig längre in i muskler, bindväv och hud med djupvävnadsmassage och tryck på dekolletage, hals, nacke och ansikte. Spänningar släpper,  cirkulationen värmer huden, det känns på djupet. Efter denna resa kommer fjäderlätta strykningar på hals och ansikte. Strykningar som hjälper huden att renas, cirkulationen att lugnas, vätskan att tömmas. Ansiktsmask stryks ut, händer och armar masseras när masken verkar på huden.Masken tas bort med svalare vatten.
Mjukt kommer du tillbaka till  nuet.  Huden är redo för resten av dagen. Händer, oljor, örter och blomstervatten har arbetat sig igenom din hud, bindväv, muskler och spänningar. Huden är klar, fast och förnyad. Work of an artisan / En hantverkares konstnärliga arbete är utfört!

Vad använder jag?
Det jag ser med ögonen, känner med händerna och har lyssnat mig till leder mig att välja bland oljor, balsam och leror som passar huden under mina händer.Hon väljer mellan rasul, grön/gul fransk lera, vegetabiliska oljor, hydrolater, örter och eteriska oljor till rengöringen.
Massagen utförs med vårdande bivaxlotion,  eteriska oljor och  vegetabiliska oljor. Mask blandas efter hudens behov. Grön fransk lera, havre, eteriska oljor, hydrolater, örter, bivaxkräm är några råvaror som används i ansiktsmasken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Återbud lämnas senast 24 timmar innan bokad behandling.  Vid utebliven behandling sker full debitering.

Tidsbokning