Massage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klassisk massage 30 min    495 kr

Klassisk massage 45 min     645 kr

Klassisk massage 60 min    795 kr

Klassisk massage 75 min    895 kr

Klassisk massage 90 min    995 kr

Barn/Tonår/Pensionär 30 min 445 kr

 

Min massage passar dig som behöver komma ner i varv, som har tex spända axlar och ont i nacken, en idrottsskada eller behöver en djupgående och avslappnande behandling. Du bestämmer själv om du vill ha en ordentlig genomgång med knådning, tryck, stretch och triggerpunktsbehandling eller om du vill ha en mjuk och avstressande massage.

 

 

Ansiktsmassage/Naturlig Facelift 45 min 725 kr

Naturlig Facelift ansiktsmassage ger en naturlig ansiktslyftning.

Massagen ger en avslappning och inre frid, skapar balans och det i sin tur förbättrar allmänhälsan. Blodcirkulationen och syresättningen ökar i ansiktet vilket ger huden en friskare lyster. Den löser upp muskelspänningar och stärker samtidigt musklerna så man förebygger/förbättrar slapp hud och fina linjer. Naturlig Facelift stimulerar och balanserar nervsystemet och gifter i huden transporteras bort av det lymfatiska flödet.

 

 

Hot stone massage 75min 945 kr

En massage som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. En varm och avslappnande behandling för stressade sinnen. Värmen, massagen och aromaoljorna gör att du stressar av och blir behagligt lugn. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress samt återställa balansen i kroppen.

 

Återbud lämnas senast 24 timmar innan bokad behandling.  Vid utebliven behandling sker full debitering.


Tidsbokning