Om mig

Åsa Palmberg

Diplomerad hudvårdsterapeut, botanisk pedagog samt diplomerad massageterapeut.

Utbildad på Axelsons Gymnastiska Institut 2007 och hos Lena Losciale 2014/2015.

 

När jag ger en behandling tycker jag att det är viktig att tänka på helheten. Inte bara fokusera på den specifika muskeln som gör ont, utan försöka komma på varför den gör ont. Allting i kroppen hänger ihop, hur man mår, vad man äter och hur man rör sig. Jag är intresserad av människor, deras hälsa och vällevnad, så hos mig får du släppa vardagen och njuta av en stunds ro.

Självklart varierar jag min stil och hårdheten i en behandling efter vad du som kund vill ha.

 

 

 

 

Eugenia Doniz:

Mitt arbete är inkännande, vårdande och icke-invasivt. Jag jobbar i ett tillstånd av full närvaro och medvetenhet så att kroppens visdom kan utvecklas och väcka dess oändliga förmåga av självläkning och balans. Jag utgår inte från antagandet att något behöver rättas till eller ändras utan jag underlättar energin att flöda igen där den fastnat eller saknas.

Min intention är att din kropp och själ ska uppleva ett ögonblick av djup vila, stillhet och tysthet där läkning kan ske.

KLASSISK MASSAGE

En fullständig kroppsoljemassage baserat på svensk massage, men där jag kompletterar med andra tekniker för optimal effekt. Svensk massage är utomordentligt fördelaktig för att öka syrenivån i blodet, minska muskeltoxiner, förbättra cirkulationen och flexibiliteten samtidigt som spänningar avtar. Denna massage är perfekt när du känner dig utmattad, stressad eller dränerad på energi.

ANCIENT YOGA MASSAGE

I Yoga Massage sker kommunikationen genom beröring och uppmärksamt lyssnande via händerna. Det här är en session i full närvaro där du fylls av medkänsla, kärlek och tacksamhet. Baserat på en gammal andlig thailändsk konstform har Yoga-massage utvecklats för att inkludera element i Yoga, Osteopati, Craniosacral och Breema samt andra tekniker. Jag använder händer, fötter, armbågar och knän för att tillämpa milt tryck och utföra noggrann stretching. Yoga massage är en djupt läkande metod.

BREEMA BODYWORK

Breema Bodywork är vårdande beröring, spänningsförlösande stretching och rytmiska rörelser som tillsammans skapar fysisk, mental och emotionell balans. Metoden är djupt vårdande och avkopplande. Breema Bodywork fokuserar jag på att stödja kroppens instinktiva helande energi och uppmuntra vitalitet i stället för att fokusera på sjukdomssymtom eller obalanser. Genom att tillämpa dessa principer och stödja kopplingarna mellan kropp och själv ger Breema en känsla av närvaro i kroppen som blir grunden till ett högre medvetande. Målet är att du känner en påtaglig upplevelse av närvaro som är grunden för en ny dimension av hälsa, medvetenhet och självförståelse. Breema Bodywork utförs på en matta på golvet.

FOTMASSAGE

Ge dina fötter en paus och ladda batteriet med en avslappnande fotmassage. Vi börjar med varma handdukar, doppade i lavendel vatten och lindade runt dina fötter för att förbereda dina fötter inför en lugnande massage som kombinerar zonterapi och thailändska tekniker. Detta är det perfekta valet medan du väntar på att din hårbehandling ska verka.

Denna fotmassage stimulerar nervfunktionen, ökar energin och cirkulationen samtidigt som du är i ett djupt tillstånd av avkoppling vilket avlägsnar toxiner som lagrats i din kropp.

Några av fördelarna med Massage:

ökad klarhet och fokus

spänningslindring

ökad rörlighet

mental och emotionell balans

skonsam ljustering av rörelseapparaten

minskad stress

förbättrad nervsystemfunktion

förbättrad cirkulation och matsmältning

Lösa bekväma kläder rekommenderas.

Tidsbokning